• time : 15:37
  • Date : Sun Dec 29, 2024
  • item visited : 259
سرپرست معاونت پژوهش و تحقیقات سازمان تات خبر داد:
افتتاح دو آزمایشگاه جدید در موسسه علوم دامی كشور
سرپرست معاونت پژوهش و تحقیقات سازمان تات گفت: موسسه علوم دامی کشور در حال تکمیل تجهیزات و آزمایشگاه‌ها است که این امر به افزایش اثربخشی در تولید و تکثیر نژادهای تجاری دام کمک خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ به نقل از پایگاه خبری روزنگار البرز؛ غلامرضا صالحی در مراسم افتتاح آزمایشگاه‌های فیزیولوژی دام و تولید رویان که در موسسه علوم دامی کشور برگزار شد ، بیان داشت: افتتاح دو آزمایشگاه جدید در حوزه علوم دامی تأثیرات قابل توجهی بر پیشرفت‌های این حوزه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه یکی از این آزمایشگاه‌ها به بیوتکنولوژی و حفظ منابع ژنتیکی دام و آبزیان اختصاص دارد که با ایجاد آزمایشگاه جنین‌شناسی و تولید رویان از انواع جانوران، به حفظ تنوع ژنتیکی کمک می‌کند، تصریح کرد: آزمایشگاه دیگر به میکروبیولوژی مربوط می‌شود و با تکمیل و تجهیز آن، امکان بهبود خوراک دام و کاهش وابستگی به واردات خوراک و افزودنی‌ها فراهم می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: موسسه علوم دامی با تجربه چند دهه‌ای، در حال تکمیل تجهیزات و آزمایشگاه‌ها است که این امر به افزایش اثربخشی در تولید و تکثیر نژادهای تجاری دام کمک خواهد کرد.

سرپرست معاونت پژوهش و تحقیقات سازمان تات تاکید کرد: همچنین، ارتباط با بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یک رویکرد نوآورانه، می‌تواند به بهبود عملکرد و افزایش تولید در این حوزه کمک کند.

صالحی جوزانی افزود: در زمینه تولید و تکثیر نژادهای خاص، مشکلاتی وجود دارد، اما پیشرفت‌هایی در تهیه فرمولاسیون‌هایی برای رقیق‌کننده‌های اسپرم و افزایش کیفیت و ماندگاری آن‌ها در حال انجام است که می‌تواند به افزایش تولید و اثربخشی در دامداری کمک کند.

وی به بیان چالش‌ها و دستاوردهای کشاورزی و دامپروری کشور پرداخت و اشاره کرد که علی‌رغم پیشرفت‌های زیادی که در این حوزه‌ها حاصل شده، هنوز مشکلاتی وجود دارد.

به گفته این مسئول، حدود ۸۰ درصد از نیاز کشور به محصولات کشاورزی در داخل تأمین می‌شود و ۱۰ تا ۱۱ درصد از این مسئولیت بر عهده حوزه دامی است.

وی بر لزوم تغییر نگرش و رویکرد در تحقیقات کشاورزی تأکید کرد و گفت: باید به سمت نظام نوآوری حرکت کنیم.

صالحی جوزانی به اهمیت همکاری با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها اشاره کرد و خواستار ایجاد مراکز نوآوری در موسسات تحقیقاتی شد.

وی با اشاره به ضرورت حفظ ذخایر ژنتیکی و توسعه فناوری‌های نوین در کشاورزی، تاکید کرد: باید از ظرفیت‌های دانشجویان و محققان برای حل مشکلات استفاده شود.

این مقام مسئول ضمن اشاره به اصلاح آیین‌نامه‌ها و تسهیل روند ارتقاء محققان حوزه کشاورزی، بر اهمیت ارتباط مؤثر با بخش خصوصی و دانشگاه‌ها تأکید کرد.

سرپرست معاونت سازمان تات خواستار توجه بیشتر به پروژه‌های کاربردی و اثربخش در حوزه کشاورزی شد و بر لزوم حمایت مالی از این پروژه‌ها تأکید کرد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo15889083514.jpg

6.1.15.0
V6.1.15.0