• time : 12:13
  • Date : Tue Dec 31, 2024
  • item visited : 222
معاون وزیر و رئیس سازمان تات تاکید کرد:
همسو شدن پروژه‌های شورای راهبردی دانش‌بنیان تحقیقات با برنامه هفتم توسعه و سند ملی امنیت غذایی
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) بر ضرورت همسویی پروژه‌ها و طرح‌های شورای راهبردی دانش‌بنیان با برنامه هفتم توسعه و سند ملی امنیت غذایی تأکید کرد و خواستار آسیب‌شناسی دقیق در رابطه بین تحقیقات و بخش اجرا برای حل چالش‌های بخش کشاورزی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی در بیست و یکمین جلسه شورای راهبردی دانش‌بنیان تحقیقات دامپزشکی اظهار داشت: اعتقاد عمیقی به رابطه بین تحقیقات و بخش اجرا داریم و باید با آسیب‌شناسی‌های لازم، مشکلات موجود در این حوزه رفع شود.

وی با اشاره به اهمیت اولویت‌بندی در برنامه‌های این شورا گفت: باید اولویت‌های اصلی مشخص و هدف‌گذاری شوند؛ در تمامی حوزه‌های دام و طیور نیز برنامه‌ریزی دقیقی لازم است و پایش و ارزیابی تمام موضوعات و چالش‌های کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.

گل‌محمدی همچنین بر نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان و ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه دامپزشکی و منابع طبیعی تأکید کرد و افزود: باید از ظرفیت این شرکت‌ها و تعامل با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی کشور استفاده شود تا بتوان در برنامه‌های آینده شورای راهبردی و سازمان تات از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرد.

گل‌محمدی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است پروژه‌های مرتبط با برنامه هفتم توسعه و سند ملی امنیت غذایی تهیه و تصویب شوند تا زمینه‌ساز تحول در بخش کشاورزی و دامپزشکی باشند.

در ادامه این جلسه؛ علیرضا رفیعی پور، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز با اشاره به نقش شوراهای راهبردی در حل مشکلات دامپزشکی کشور، گفت: آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد شرایط بسیار رضایت‌بخشی بین مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات و سازمان دامپزشکی ایجاد شده است.

 وی بر شناخت نیازها در حوزه بهداشت دام تأکید کرد و افزود: در شوراهای راهبردی باید تعادلی میان عرضه، تولید و مصرف در کشور برقرار شود.

همچنین؛ علی اسلامی، دبیر شورای راهبردی و رئیس مؤسسه رازی گزارش جامعی از مصوبات و اقدامات انجام‌شده طی دو سال اخیر ارائه کرد. 

وی به تصویب طرح‌ها و پروژه‌هایی اشاره کرد که نقش موثری در حل مشکلات حوزه دامپزشکی کشور داشته‌اند.

اسلامی همچنین به اولویت‌بندی مسائل و مشکلات حاد دامپزشکی اشاره کرد و گفت: از تمام ظرفیت‌های مؤسسات تحقیقاتی از جمله مؤسسه رازی، مؤسسه شیلات، علوم دامی، پژوهشگاه بیوتکنولوژی و مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) استفاده شده است و تعامل بسیار مناسبی بین مؤسسات تحقیقاتی و سازمان دامپزشکی و معاونت‌های اجرایی برقرار است.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

0000_6387124320540980720.jpg

photo16054706919.jpg

 

6.1.15.0
V6.1.15.0