به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محسن مردی که در پیش نشست سومین رویداد فناوریهای نوین کشاورزی در قالب یازدهمین نشست نخبگانی هم رسانی تجربه، دانش و فناوری در جمع فعالان واحدهای کشت و صنعت و شرکتهای فناور سخن میگفت، خاطرنشان کرد: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تلاش دارد فارغ از موانع و تشریفات دست و پاگیر اداری، همکاری و تعامل بسیار نزدیکی با کشت و صنعت ها و فعالان بخش تولید داشته باشد و با بهرهگیری از ۵۰ نفر عضو هیات علمی به عنوان بزرگترین سرمایه پژوهشگاه و زیرساختهای گسترده آزمایشگاهی و تحقیقاتی خود تمام قد در کنار کشت و صنعت ها و تولیدکنندگان بخش کشاورزی باشد.
وی تصریح کرد: پژوهشگاه، اثربخشی واقعی خود را در رفع مشکلات و چالشهای بخش کشاورزی میداند و در کنار مشکلات تکنیکی، رفع مشکلات غیرتکنیکی کشت و صنعت ها در حوزههای سیاستگزاری، مقررات و ضوابط را نیز وظیفه خود می داند. مردی با اشاره به راهبرد محوری پژوهشگاه که ترکیب علم، نوآوری و تجارت است، اظهار داشت: پژوهشگاه آمادگی دارد بدون چشمداشت مالی به عنوان واحد تحقیق و توسعه در کنار واحدهای کشت و صنعت باشد و از ارتباطات و توانمندیهایی که دارد در رفع مسایل فنی، مشکلات اداری، بحث تعرفه ها و ... تولیدکنندگان به کمک آنها بیاید.
پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم با اشاره به برگزاری سومین رویداد فناوریهای نوین کشاورزی (NAT3) در ۱۸ دی ماه جاری اظهار داشت: ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی و ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری هم در برگزاری این رویداد با پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی همکاری دارند.
وی خاطرنشان کرد: این رویداد با هدف افزایش نفوذ فناوریهای نوین در بخش کشاورزی برگزار میشود و طی آن تلاش میشود از ظرفیت پژوهشگاه، شرکتهای فناور و استارتاپ های فعال در حوزه فناوری های نوین کشاورزی برای تامین نیازهای فناورانه کشت و صنعت ها و واحدهای تولیدی بخش کشاورزی استفاده شود.
قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد: با توجه به مشارکت ستادهای معاونت علمی، این رویداد، فرصت مناسبی برای همفکری و تعامل تولیدکنندگان و سیاستگزاران این حوزه است و پژوهشگاه نیز رفع مشکلات اداری، اصلاح مقررات و ضوابط موجود و پیگیری مسائل واحدهای کشت و صنعت و شرکتهای فعال در بخش کشاورزی را وظیفه خود میداند.
در ادامه این نشست که با حضور مدیران عامل یا مدیران کشت و صنعت های رویان تیسان سبز، توسعه نیشکر و صنایع جانبی، کشت و صنعت جوین، کشت و صنعت ماهور دشت یافته، مجتمع گلخانه های برند آتاویتا، شرکت فلات ایران، کشت و صنعت دامپروری مغان ،کشت و صنعت چالتسیان، زر بذر ايرانيان ، نگین بذر دانش شرکت سهامی ، زراعی گلپايگان مسیر سبز و اتحادیه تولیدکنندگان بذر سبزی وصیفی برگزار شد، حاضران ضمن بیان مسائل، نقطه نظرات و پیشنهادهایشان، آمادگی خود را برای همکاری با پژوهشگاه اعلام کردند.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید