• ساعت : ۰۹:۲۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۱/۰۶ 
  • تعداد بازدید : 187
رئیس‌جمهور در بازدید از آخرین وضعیت احیای دریاچه ارومیه تاکید کرد:
استفاده از ظرفیت پژوهشگران، دانشگاهیان و بهره گیری از فناوری های نوین
رئیس‌جمهور صبح روز سه شنبه پنجم فروردین ماه در جریان بازدید از آخرین وضعیت احیای دریاچه ارومیه بر لزوم استفاده از توانمندی‌های علمی پژوهشگران داخلی و خارجی برای نجات این اکوسیستم حیاتی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، رئیس جمهور به همراه استاندار آذربایجان غربی و برخی از اعضای ستاد احیای دریاچه ارومیه از آخرین وضعیت احیای این دریاچه بازدید کرد.
در جریان این بازدید، محمد امین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و جمعی از اساتید و محققان فعال در طرح های احیاء دریاچه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات کارشناسی خود پرداختند.

 مسعود پزشکیان، رییس جمهور در حاشیه این بازدید با تاکید بر  عزم دولت بر بهره‌گیری از همراهی اساتید دانشگاه، محققان و کارشناسان داخلی و همچنین کارشناسان خارجی در راستای احیای دریاچه ارومیه گفت: بارش‌ها نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت دریاچه ارومیه دارند که امیدواریم افزایش بارش‌ها در روند احیاء دریاچه به کمک ما بیاید.

وی با تاکید بر لزوم توجه به برنامه‌های احیاء دریاچه ارومیه در حوزه کشاورزی، گفت: باید بررسی کنیم که چرا برنامه‌های این بخش که تدوین شده به اجرا درنیامده است.

رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی و دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز در این بازدید گزارشی از روند فعالیت‌های اجرا شده و همچنین وضعیت دریاچه ارومیه ارائه کرد.
 محمد امین حجازی، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز  در سخنانی بر ضرورت استفاده بهینه اقتصادی از ظرفیت های بیولوژیکی و اکولوژیکی دریاچه و حاشیه آن برای توسعه اشتغال پایدار مبتنی بر جانداران و گیاهان شورپسند و سایر مشاغل سازگار با شرایط شوری منطقه از جمله اکوتوریسم و ژئوتوریسم تاکید کرد.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد این پژوهشکده در راستای ایجاد توسعه پایدار در محدوده دریاچه ارومیه با بهره گيري از فناوری‌های نوین، طرح توسعه و ترویج صنعت پرورش ریزجلبک را با همکاری شیلات استان و بخش خصوصی در دست اجرا  دارد.

6.1.15.0
V6.1.15.0