به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی جلال بیژن کاووسی عنوان کرد: رقم انگور شاهرودی باتوجهبه کیفیت و بازارپسندی و مقاومت بایستی در کنار توسعه ارقام وارداتی در باغات منطقه حفظ شود.
وی با اشاره اصول مدیریت در تاکستان، در مورد ارقام مختلف قابلکشت در منطقه توضیحاتی را عنوان کرد.
کاووسی اضافه کرد: ارقام مختلف انگور از نظر نوع هرس زمستانه و سبز با هم تفاوتهایی دارند.
وی گفت: برای دستیابی به عملکردهای بالا در تاکستان باید به تغذیه، اهمیت ویژهای قائل شد.
این پژوهشگر ارشد انگور کشور، سپس توضیحات کاملی در مورد تغذیه تاکستان پس از برداشت محصول برای حاضرین ارائه کرد.
گفتنی است؛ این کارگاه آموزشی با شرکت محققین، کارشناسان، بهرهبرداران، اعضای تشکلهای کشاورزی و انجمن انگور در سالن اجتماعات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) برگزار شد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید