به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی، دکتر علی اسحاقی، در جلسه ارائه گزارش پایانی کنفرانس آنلاین بینالمللی آنتیونوم و جانوران سمی که 28 و 29 بهمن 1403 توسط موسسه رازی برگزار شد، با اشاره به جایگاه علمی و بینالمللی این مجموعه، بر لزوم گسترش تعاملات علمی و اجرایی در عرصه جهانی تاکید و اظهار کرد: موسسه رازی با ظرفیتهای علمی قوی و سابقه درخشان در عرصه تعاملات ملی و بینالمللی، باید جایگاه خود را حفظ کرده و ارتقا دهد.
وی همچنین به مشارکت فعال موسسه رازی در رویدادهای بینالمللی اشاره کرد و گفت: موسسه رازی در سفرها و جلسات مختلف بینالمللی همواره دارای سطح و توان اثرگذاری در حوزههای کاری خود بوده و در عرصه بینالمللی شناخته شده است. اما متاسفانه در داخل کشور، بهرهبرداری مناسب و شایسته از این ظرفیتها انجام نمیشود؛ این در حالی است که کشورهای رقیب و متخاصم در تلاش برای کاهش نفوذ موسسه رازی هستند و از همین روی، باید با تلاش علمی و اجرایی مضاعف، با این چالشها مقابله کنیم.
رئیس موسسه رازی، در ادامه، برگزاری موفق کنفرانس آنلاین بینالمللی آنتیونوم و جانوران سمی را گامی موثر در هویتسازی موسسه رازی دانست و برگزاری و مشارکت در رویدادهای علمی در سطح داخلی و بینالمللی را دارای نقشی مهم در تقویت جایگاه این موسسه توصیف کرد.
اسحاقی همچنین افزود: باید تقویم منظم رویدادهای علمی موسسه رازی تدوین و این دست مراسمها به شکل دورهای برگزار شود تا تاثیرگذاری آنها افزایش یابد.
رئیس موسسه رازی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت کار تیمی در موفقیت اینگونه رویدادها اشاره کرد و گفت: کار مشترک و هم افزائی میان همکاران، عامل موفقیت در برگزاری کنفرانس آنلاین بینالمللی جانوران سمی و آنتیونوم بود که نشان داد موسسه رازی قادر به جلب همکاری دانشمندان و محققان از کشورهای مختلف است که این توان و ظرفیت برای کشور ما موجب افتخار است بنابراین، تقویت فرهنگ کار تیمی و همکاریهای مشترک در موسسه رازی، یک سیاست کاری و امری ضروری است.
وی با اشاره به همت و تلاش کارکنان این مجموعه بزرگ و اثرگذار کشور افزود: اخلاق حرفهای و مسئولیتپذیری دو رکن اصلی پیشبرد امور است که موفقیتهای بیشتر را به ارمغان میآورد و پرسنل موسسه رازی با تلاشهای مثال زدنی و بیوقفه خود، همواره موفقیت در رویدادهای علمی متعددی را رقم زده اند. بنابراین، باید تلاش کنیم این تجربیات موفق را به دفعات تکرار کنیم.
گفتنی است در ابتدای این مراسم، دکتر نجمه معتمد، عضو هیات علمی و دبیر اجرائی کنفرانس آنلاین بین المللی آنتی ونوم و جانوارن سمی، گزارش جامعی از مراحل مختلف برگزاری این مراسم ارائه داد که به سمع و نظر حاضرین رسید.