به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛در این کارگاه عبداله موموندی مدیر کل دفترترویج دانش و فناوری کشاورزی ضمن بیان مقدمه ای در ارتباط با سازوکار تغییر وچگونگی فرآیند اثرگذاری بر رفتار انسانها، به تشریح برنامه های مدون و ماموریت کارگروهها و کمیته های فنی تخصصی پرداخت.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: پایدارترین برنامه در وزارت جهاد کشاورزی شناسایی انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی می باشد. ما دنبال کشاورزان مرجعی هستیم ، که چه ویژگیهایی داشته باشند.
مدیرکل دفتر ترویج دانش و فنآوری کشاورزی به برخی تفاوتهای دوره کنونی با ادوار گذشته پرداخت و افزود: در سی و هفتمین دوره، از حدود ۵ میلیون بهره بردار۱۸۰۰ نفر داوطلب شرکت کرده بودند، در حالی که در سی و هشتمین دوره ۶۴ هزار نفر ثبت نام کردهاند و ۴۰۰ درصد افزایش داشتهایم.
وی در بخشی از سخنان خود به فرآیند ثبت نام و مراحل شرکت داوطلبان اشاره کرد و گفت: ابتدا داوطلبان باید در سامانهای که امسال طراحی شده است ثبت نام کنند، الان دقیقاً میدانیم در چه رشتهای ثبت نام شده اند و تا انتها که به دبیرخانه میرسد مسیر مشخص است. شناسایی در سه سطح شهرستان، استان و ملی میباشد. همچنین در سال گذشته ۱۵۲ رشته داشتیم که کاهش یافته است؛ به طوری که امسال در ۱۳۷ رشته، زیر بخشهای مختلف می توانند ورود نمایند.
گفتنی است؛در بخش پایانی کارگاه، حاضرین در جلسه، سوالاتی را مطرح کردند که با پاسخهای مدیرکل و معاون دفتر ترویج دانش و فنآوری کشاورزی همراه شد.